PostHeaderIconEr is één éénjarig

'Bekijk deze ruimte', zei ik vorige week. Mijn excuses aan iedereen die dat ook heeft gedaan: ik had niks te melden. Ik heb de hele zaterdag als een dolle gewerkt aan de proefopdracht, en had die aan het eind van de dag af. Maandagochtend heb ik het verzonden en dan zou er maandag rond lunchtijd uitsluitsel zijn. Maandag was er geen nieuws, behalve om 15:00 de belofte dat er dinsdag nieuws zou zijn. Dinsdag was er geen nieuws. Woensdag was er het nieuws dat mijn opdracht aantoonde dat ik potentie had maar te weinig specifieke kennis van de programmeertaal in kwestie. Daarmee gaven ze volgens mij een aardige definitie van een junior, en op dat niveau zou ik daar ook binnenkomen. Ze gingen het nog voorleggen aan een andere software developer. Donderdag kwam de conclusie: ik werd bedankt voor alle moeite maar ze waren bang dat ik niet zonder begeleiding aan het werk zou kunnen. Tja, dan zoek je volgens mij dus geen junior.
Het was hetzelfde bedrijf als waar ik helemaal in het begin in de race was voor support en training. Ik ben daar nu drie keer geweest, heb vijf tests gedaan en heb uiteindelijk niks. Maar ik ben er ook niet meer zo rouwig om, ze zijn geen enkele keer een afspraak nagekomen en wisten niet echt wat ze nou wilden. Bovendien heb ik door al het getest best wat geleerd. Recruiter Reece had het ook wel met ze gehad, hij had mijn code doorgestuurd naar enkele professionals in de te leren programmeertaal. Die zeiden dat het weliswaar niet foutloos was maar dat ze onder de indruk waren als dit iemands eerste product was. Dat heeft hij het bedrijf ook gemaild, gna gna.
Dat ik de hele zaterdag zo hard aan de opdracht heb kunnen werken was omdat Karla zo lief was om een dagje met de kinderen op pad te gaan. Ze is naar Victor Harbor geweest (waar we al eerder waren geweest, met de paardentram). Verder heeft ze een huisje bekeken en heeft toen met Connie aan haar zwembad gezeten.

Op zondag zijn we nog een keer naar het huis gaan kijken, want Karla vond dat ik het toch ook wel moest zien. Het zag er inderdaad prachtig uit, maar het blijft natuurlijk zo dat je zonder baan niks kan en we ook niet weten wat ons budget zal zijn. Maar kijken blijft leuk en we hebben zolangzamerhand een aardig idee van de vastgoedmarkt hier.
In de pauze (Tristan slaapt weer prima 's middags wat ieders leven een heel stuk prettiger maakt) hebben we de laatste aflevering van Shameless gekeken. Op dit moment is er wel een nieuw seizoen in de maak, dus volgend jaar gaat die DVD onder de kerstboom!
's Avonds hebben we geskypet met Dirk Job en Jeanette, keileuk. Als vanouds bijna maar dan zonder Cola Light.
Het was pakjesavond maar het enige wat (na een zelfstandig gebruikte overtreffende trap gebruik je 'wat' en niet 'dat' heb ik altijd geleerd) wij in het teken daarvan hebben gedaan is de pepernoten uit het Nederlandse pakket (zie vorige week) naar binnen schuiven.

Maandag heb ik het zenuwslopende wachten voor een deel op de fiets doorgebracht. Ik ben naar Glenelg aan de kust gegaan en van daar naar het centrum en weer naar huis. Daar aangekomen stond er weer 64 kilometer op de teller, daar was ik best tevreden over.
Ondertussen was eindelijk mijn bestelling uit Hong Kong aangekomen: draadloze mini-netwerkkaartjes waarmee ik mijn overleden gewaande Squeezebox heb kunnen repareren, daar was ik superblij mee!
Karla was 's avonds een beetje verdrietig. Julian had heel mooie door Karla gemaakte traktaties mee naar de creche en we hadden het fototoestel achtergelaten, denkend dat we weer van die schattige Veldmuisfoto's zouden krijgen van ons mannetje met een mooie muts tussen allemaal smikkelende kindertjes. Helaas: geen muts, en ook geen andere kindjes op de foto. Want er mogen hier op de creche geen foto's gemaakt worden van andere kinderen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de ouders. Beetje over the top politiek correct als je het mij vraagt. Volgens mij zit de gemiddelde pedofiel niet zo erg met zo'n maatregel (ik zal het ze eens vragen) en leuke spontane en onschuldige foto's kunnen dus niet meer: 1-0 voor de pedofiel, zeg ik. Om haar wat op te beuren en omdat ik vind dat je er als kind recht op hebt, heb ik 's avonds een feestmuts in elkaar geknutseld voor onze grote kleine knul.

De volgende ochtend was het dan zover: Julian was jarig! Eén jaar, hiep hiep hoera! We hebben hem wakker gemaakt met zingen en hem cadeautjes gegeven. Hoewel we ook wel iets voor Tristan hadden vond hij het maar moeilijk dat al die mooie glimmende spulletjes niet voor hem waren. Hij pakt nogal graag af waar Julian mee speelt en dat mag niet van ons. Maar nu is het zelfs zo dat Julian voor dit speelgoed meer rechten kan laten gelden dan hij. Dat was omgekeerd ook al wel zo met Tristans lievelingsspeelgoed maar aan deze rolverdeling moet hij toch wel wennen. Ze doen me weleens denken aan de katten die we vroeger hadden: het bakje voer van de ander was altijd lekkerder.
Gelukkig werd het een echte verjaardag, ondanks de afstand tot veel dierbaren. Florence, Connie en Yvonne, Wilfred en Levi waren van de partij en zelfs de moeder en zus van Wilfred kwamen mee want die zijn een tijdje over (aardige mensen ook). We hadden een simpele taart gekocht (voor een mooie - zeker in december - moet je hier heel lang van tevoren bestellen) maar daar hadden we dan wel wat versierfrutsels op en ik had er 'Julian' op geschreven met blauw glazuur.
's Middags had Julian enorm last van doorkomende kiesjes, dat was wel sneu.
's Avonds onweerde het vreselijk, wat een klappen. Tristan vond het wel interessant, ik had hem verteld dat het botsende wolken waren (hij is twee, dus om nou over electrische lading te gaan beginnen...). Toen de bijbehorende wind zijn deur dicht knalde terwijl hij in bed lag vond hij het minder leuk, maar gelukkig kun je Tristan erg goed troosten door hem vast te houden en wat tegen hem aan te praten.
De volgende ochtend was het tijd voor wat inentingen voor Julian. Ze hebben er zoveel omdat ze hier meer vaccinaties geven dan in Nederland. Dus naast het gewone programma moeten ze ook allemaal inhaalprikken. Hij huilde heel even maar vond het verder best.
Karla is met Tristan in bad geweest, daar vroeg hij al tijden om want hij vindt dat erg gezellig. Door het nieuws van de nodige 'second opinion' over mijn test was de stemming matig. Ik heb besloten niet overal op in te schieten maar nu echt door te zetten met leren van .Net (spreek uit: dotnet, de programmeeromgeving van Microsoft). Daar is veel vraag naar hier, maar het zal wel betekenen dat ik een stapje terug moet in salaris tot ik daar net zo ervaren in ben als ik was in ColdFusion. Zo gaat het met veel migranten, had ik al wel her en der gelezen: wat lager instappen en dan in een jaar of twee naar je oude niveau groeien. Ik heb er wel enorm veel zin in, wat ik tot nu toe gezien heb van .Net vind ik erg mooi. ColdFusion biedt toch wel beduidend minder, en het is alleen object georiënteerd met allerlei (niet officieel ondersteunde) trucs.

Donderdagochtend ging Karla naar de stad. Ze heeft haar aanpak om werk te vinden wat aangepast. Zestig brieven hebben niet veel opgeleverd, dus blijkbaar steekt haar brief niet boven de rest uit. Er reageren ook steeds veel mensen op de banen waarop zij solliciteert. Ze heeft nu haar opleiding laten beoordelen door een overheidsinstantie zodat je op je cv kunt aangeven wat die waard is in Australië. Verder is ze met cv in de hand langs een paar uitzendbureau's gegaan. De contacten die je daar dan krijgt moet je onderhouden, zodat je onder hun aandacht blijft. Ik verwacht van die aanpak meer dan van nog twintig brieven het luchtledige in slingeren.
's Avonds ben ik met mountainbike in de auto naar Belair gereden, waar Marieke en Paul elke week mountainbiken. Het weer was niet geweldig en het groepje was klein (vier mensen) maar het was prachtig. In twee uur heb ik net zoveel spektakel gehad als in drie dagen Limburg. Wat een prachtomgeving! En lekker pittig parcours, ik ben twee of drie keer van de fiets gekukeld. Gelukkig kan ik beter vallen dan fietsen, dus ik heb meestal niks. Na afloop moesten een meisje en ik door het donker terug naar de auto die boven stond. Ze leggen hier rustig een plak asfalt tegen een helling van 20% aan dus dat viel nog niet mee.

Op vrijdag had ik de tweede ronde van de sollicitatieprocedure bij een ander bedrijf. Dat bestond uit een technische test (ik denk dat ze hier gewoon sollicitanten gratis werk laten doen door ze 'tests' te geven) en een interview. Toen ik de test zag dacht ik dat ik net zo goed naar huis kon gaan. Ik moest een miniapplicatie bouwen in een zelf te kiezen Microsoft techniek. Ehm, dat kan ik nou juist nog niet. Maar ik kwam best een eind en het ging ze vooral om de nabespreking, het werk was meer een kapstok om een gesprek te hebben over hoe je het zou aanpakken en ontwerpen. Ze waren erg tevreden met mijn toelichting en ook het interview daarna ging erg goed. Maandag hoop ik meer te weten maar ik vond het er veelbelovend uitzien. Het zou wel betekenen dat ik nu in Australische dollars ga verdienen wat ik eerst in Euro's kreeg. En de Euro is meer waard, althans de komende weken nog als dat zo doorgaat.
Overigens stond er voor de deur van het bedrijf waar ik moest zijn een vrachtwagen met oplegger stil met allemaal politie eromheen. Later bleek dat die vrachtwagen met kapotte remmen uit de heuvels was gekomen en zeven kilometer door de stad was gedenderd. Daarbij heeft hij twee auto's geramd maar geen ernstige slachtoffers gemaakt. We hebben één van die auto's zien staan en je vraagt je af hoe je daar uit komt!
De golfclub slaan we een weekje over, want Karla heeft een etentje met een groepje dames, waaronder Florence en Connie. En ik schrijf aan het blog (met een muziekje, en het moet me toch van het hart dat 'Getting Better' van de Wedding Present een stuk beter is dan van de Fab Four. En over de Wedding Present gesproken, voel eens even de melancholie in 'If I could live one day again, that day would be the one'). Hopelijk kan ik binnenkort iets positiefs melden over de baanzoekerij. Het is tot nu toe erg leerzaam geweest en ik leer aardig wat bedrijven en mensen kennen. Adelaide is klein en dat kan nog weleens van pas komen. Ik heb er nu wel vertrouwen in dat er iets zal komen, ook als dat maandag nog niet het geval mocht zijn.
Kijken jullie ondertussen naar de foto's, het zijn er een hoop (ook van vorige keer)!

Bekijk foto's

Comments

There are no comments for this entry.

Search
Search in all entries:


Calendar
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
All Pictures
Pathfinder Special (19)
Everything is awesome (16)
Estafette (35)
Bruiloft (26)
Road Trip (57)
Sous vide (21)
Sint Laurens (30)
Jan Splinter (18)
Lazy Sundays (32)
Grampians (38)
Wielen (27)
Denen (26)
Strikers kampioen (37)
Min of meer vakantie (39)
Warm en koud (30)
Zomerklaar (26)
Draad weer oppakken (33)
Getallen en grafiekjes (19)
Danoontje Powerrr (28)
Opgestoerd (28)
Kleine kinderen worden groot (37)
0 naar 42 in 10 (40)
Life is Bright (63)
Cirkel is ovaal (46)
Mini kampeertrip (40)
Moet niet lekker worden (30)
bij kaarslicht (26)
Uitgeteld (28)
Het heen en weer (42)
Radiostilte (35)
Wiede wiede wagen (34)
Net werk (35)
Nieuwe spullen (36)
From Holland (27)
Zaankanters (24)
Tussendoortjes (32)
Australische vakantie (58)
Op je gezondheid (44)
Ambulance Chaser (35)
Omweg is terug (24)
Vliegvakantie (36)
Puur helder (15)
Laatste keer (17)
Herbeginnen (16)
Veel te druk (18)
Stansbury (44)
Er in en er uit (14)
Great Indoors (26)
Loopt lekker (19)
Brandhout (22)
Herfst geworden (22)
Latertjes (32)
Fikkie stoken buiten en binnen (46)
by 3 wickets (27)
Giftige bruine (35)
Doorbroken (17)
Aftellen geblazen (24)
Schooljongens (38)
Zonder zijwieltjes (87)
Reuzenschildpad (36)
Blog aan het been (70)
Morialta en Melbourne (36)
zwart (34)
Zware jongens (14)
Zijn en of haar gangetje (12)
Zevenmijlslaarzen (18)
Wisselend succes (20)
Wining and dining (39)
Willunga (11)
Werkweek (8)
Week2 (21)
We zitten er warmpjes bij (8)
Waterschade (23)
Wallace and grommets (25)
Waar is de vakantie (33)
Vouwfiets (7)
Verhuizen en vallen (17)
Van huis naar thuis (15)
Van eigen bodem (18)
Tranenparty (9)
Tour Down Under (10)
Tien (9)
Thuis maar dan anders (25)
Teveel nieuws (13)
test (5)
Technicolor (9)
Sweet Windy and Lofty (14)
Summer in the city (12)
Stuivertje wisselen (12)
Strand en park (10)
Stijgende lijn (29)
Steeds slimmer (9)
Stapje voor stapje (10)
Spanning maar geen sensatie (11)
Snotneusjes (15)
Sleepover (19)
Sedunary (13)
Schoon genoeg (9)
Ride to work (18)
Racen (10)
Quite a shock (17)
Queen or King of the Mountain (14)
Pyjama drama (28)
Pitstop (19)
Performance enhancement (21)
Party time (21)
Party animals (19)
Paasplaatjes (24)
Overlopers (17)
Out with the new (22)
Out camping (35)
Open deur (29)
Op de lange latten (48)
Onkaparinga (26)
Nul uit drie of twee uit drie (18)
Nieuwe uitdaging of toch niet (21)
Nieuwe start (20)
Niet zonder ongelukken (27)
Nice work (27)
Nazomeren (23)
Naar de kraaien (10)
Mount Lofty Challenge (11)
Moeder en kind (19)
Moe what else is new (23)
Mildura (14)
Michelinmannetje (13)
Met blijdschap (9)
Merry Christmas (7)
Meerdere mijlpalen bereikt als het goed is (14)
Magpie swoop (21)
Lustrum (10)
Lopende zaken (9)
Logeerpartijtje (10)
Little brother (12)
Lijmpoging (16)
Lichtpuntjes naar kerst (10)
Lekker weg in eigen land (48)
Laurens zonder L (25)
Late arrival (29)
LAT Relatie (22)
Lady Luck (6)
Koperdriehoek (34)
Koala ervaring (18)
Kleurrijke week (10)
Kijken naar de koers (5)
Kiezen met verstand (14)
Kastje en muur (15)
Kapot (18)
Kamperen en snoeien (14)
Kaasfondue (21)
Just add water (16)
Jingle all the way (49)
In drieen (20)
In aantocht (14)
Huis nummer 14 (16)
Housewarming en andere feestjes (9)
Hoog bezoek no2 (34)
Hoog bezoek (16)
Highway to the crumbs (6)
Het vliegt voorbij (9)
Het leven een feest (12)
Heet onder de voeten (50)
Heen en heen (45)
Harder dan alles (16)
Happy New Year (40)
Happy Holidays (25)
Halfvol (14)
Hairy fairy (11)
Goed op weg (8)
Gelijk prijs (10)
Geen roze bril (8)
Geen examen wel uitslag (13)
Gebak in overvloed (37)
Gaan en komen (17)
Filterzand (9)
Filmpje (16)
Fikkie (24)
Fietsfestijn (21)
Fietsen geeft vleugels (26)
Fiets en Fair (20)
Feesten partijen (22)
Feestdagen (22)
Farewell (15)
Etappekast (16)
Entertaining (12)
Egghunt (3)
Eerste tweede laatste (29)
Eerste keer (34)
Eerste diploma (32)
Eenjarig (46)
Een zalig paasfeest (27)
Een man met een missie (17)
Een beetje van alles (12)
Dutch Tall Ships (30)
Duizend duizendpoten (47)
Downs maar vooral ups (15)
Diversen 1 (27)
De zoo en zo (29)
De ultieme test (24)
De tijd vliegt de cake nog net niet (28)
De pot op (5)
De gemotoriseerde mens (13)
De dubbele 21 (19)
De conferentie van Auckland (3)
De bumper bummer (21)
Dat kon je wel zien (16)
Daar zij licht (11)
Corkscrew Revanche (14)
Climb that bridge (13)
City to bay (14)
Chillen (9)
Buurten bij buren (16)
Buitelingen (15)
Brokkenpiloot (21)
Breekt zo lekker de week (18)
Bramen (15)
Borrelen (13)
Bikkel op bezoek (16)
Bijna maar toch niet (13)
Bergbeklimmen (17)
Begin Pauze Einde (12)
Badkamergeheimen (18)
Back in the Saddle (15)
Baanvak en wissel (10)
Autojacht (25)
Australialia (11)
Amys Ride (17)
Amy oh my (13)
Achter de rug (14)
Aan het werk (14)
39 (15)
32 lentes en lente (14)
All Entries
  Pathfinder Special
  Everything is awesome
  Estafette
  Bruiloft
  Road Trip
  Sous vide
  Sint Laurens
  Jan Splinter
  Lazy Sundays
  Grampians
  Wielen
  Denen
  Strikers kampioen
  Min of meer vakantie
  Warm en koud
  Zomerklaar
  De draad weer oppakken
  Getallen en grafiekjes
  Danoontje Powerrr
  Opgestoerd
  Nederland zet de Bloemetjes buiten
  Kleine kinderen worden groot
  Van 0 naar 42 in 10 jaar
  Life is Bright
  De cirkel is ovaal
  Mini kampeertrip
  Het was weer raak
  Het moet niet lekker worden!
  Dineetje bij kaarslicht
  Uitgeteld
  Het heen en weer
  Radiostilte
  Wiede wiede wagen
  Net werk
  Veel nieuwe spullen
  Dirk fom Holland
  Boer zoekt Zaankanters
  Tussendoortjes
  Australische vakantie
  Op je gezondheid
  Ambulance Chaser
  De omweg is terug
  Vliegvakantie
  Puur helder water
  Laatste keer
  Herbeginnen
  Veel te druk
  Naar Stansbury en de rug
  Er in en er uit
  The Great Indoors
  Loopt lekker
  Brandhout
  Herfst geworden
  Latertjes
  Fikkie stoken buiten en binnen
  Australia won by 3 wickets
  Giftige bruine
  Doorbroken
  Aftellen geblazen
  Twee schooljongens
  Zonder zijwieltjes
  Reuzenschildpad
  Blog aan het been
  Bloemlezing 4
  Morialta en Melbourne
  Buitelingen
  Fiets en Fair
  Wining and dining
  Gebak in overvloed
  Verhuizing naar Amerika
  Encore
  Feesten en partijen
  Borrelen
  Fikkie
  De tijd vliegt de cake nog net niet
  Koperdriehoek
  Moe what else is new
  Wallace and grommets
  Meerdere mijlpalen bereikt als het goed is
  Sleepover
  Hoog bezoek no2
  Wisselend succes
  Nieuwe start
  Nazomeren
  Nieuwe uitdaging of toch niet
  Achter de rug
  Niet zonder ongelukken
  Heet onder de voeten
  Happy New Year
  Party animals
  Autojacht
  De ultieme test
  Queen or King of the mountain
  De dubbele 21
  Late arrival
  De open deur
  Dutch Tall Ships
  Waterschade
  De bumper bummer
  Just add water
  Koala Ervaring
  Quite a shock
  Eerste diploma
  Technicolor
  Eerste keer
  Twee keer een heenreis
  Mildura
  39
  Kapot
  Racen
  The hairy fairy
  Tien
  Onkaparinga
  Fietsfestijn
  Performance enhancement
  Highway to the crumbs
  Jingle all the way
  Buurten bij buren
  Het leven een feest
  Al het goede komt in drieën
  Pitstop
  Filmpje
  Out camping
  Amy oh my
  Badkamergeheimen
  Kamperen en snoeien
  Ride to work
  Hoog bezoek
  Stijgende lijn
  Halfvol
  City to bay
  Back in the Saddle
  In aantocht
  Vouwfiets
  Fietsen geeft je vleugels
  Lady Luck heeft pauze
  Harder dan alles
  Party time
  Pyjama drama
  Etappekast
  Michelinmannetje
  Naar de kraaien
  Van eigen bodem
  Van het kastje en de muur
  Waar is de vakantie?
  Laurens zonder L
  Farewell
  Een pijnlijke leegte
  Kiezen met verstand
  Baanvak en wissel
  Zijn en of haar gangetje
  Gelijk prijs
  Out with the new
  Met blijdschap delen wij mee
  Stuivertje wisselen
  Paasplaatjes
  Egg Hunt
  Verhuizen en vallen
  Mijn bekering
  Revanche op Corkscrew
  Mount Lofty Challenge (min of meer)
  Summer in the city
  Willunga
  Bramen
  Bloemlezing 3
  Aan het werk dan maar zeker?
  Filterzand
  Lustrum
  Werkweek
  Feestdagen
  Het breekt zo lekker de week
  Geen roze bril
  Op de lange latten
  Duizend duizendpoten
  We'll climb that bridge when we come to it
  Zevenmijlslaarzen
  Draad- en draadloosloos
  De eerste, de tweede en de laatste
  Het is een gaan en komen
  Bikkel op bezoek
  Entertaining
  Amy’s ride
  Van huis naar thuis
  Goed op weg
  Bloemlezing II
  Schoon genoeg
  Thuis maar dan anders
  Een kleurrijke week
  Magpie swoop
  Tristan Bloemlezing
  Little brother is watching you
  Downs, maar vooral ups
  De pot op
  Teveel nieuws voor één week!
  Kaasfondue in de lente
  Jaar
  Moeder en kind
  LAT Relatie
  Het leven down under staat op z'n kop
  Overlopers
  Tristan Treuzel
  Chillen!
  Feest
  Een dierentuin
  Kijken naar de koers
  Snotneusjes
  Dat kon je wel zien dat was ik
  Lijmpoging
  Steeds slimmer
  Daar zij licht
  Lopende zaken
  Het vliegt voorbij
  Sweet, Windy and Lofty
  De conferentie van Auckland (evaluatierapport)
  Housewarming en andere feestjes
  Een zalig paasfeest
  Australialia
  Een man met een missie
  Fail te moeilijk
  We zitten er warmpjes bij
  Nog geen examen maar wel al de uitslag
  Brokkenpiloot
  Een beetje van alles
  Zware jongens
  Vergeten omdat het in de agenda stond
  Australiërs hebben geen ballen
  Bergbeklimmen
  De val van de muur
  De gemotoriseerde mens
  Bijna... maar toch niet
  De L van Laurens
  Nul uit drie of twee uit drie?
  Tour Down Under
  De zoo en zo
  Het werkt weer
  Lekker weg in eigen land
  Lichtpuntjes naar kerst
  Happy Holidays!
  Such a perfect day
  Van confusion naar surety
  Er is één éénjarig
  Verwennerij en interviews
  Begin, Pauze, Einde
  Merry Christmas
  Stapje voor stapje
  Spanning maar geen sensatie
  Much ado about nothing
  Huis nummer 14 heeft huisnummer 5
  Gezelligheid, ontspanning en stress
  Strand en park
  32 lentes en lente
  Nice work (if you can get it)
  Sedunary Road
  In de verlenging
  Onze ozzie boys!
  Zwart voor de ogen
  Creepy Crawlies
  Verkennen en wennen
  Creche, regelwerk en uitstapjes
  Een hoop kennismakingen
  Plaatjes bij de praatjes
  The kids...and some more
  Finally een stukje van mij...
  Op reis zonder sleutels
  De Tranenparty
  Nog latere (en dus zwaardere) loodjes
  De laatste loodjes
  Een Dak Down Under!
  Visum staat in het paspoort!
  Weer een stap gezet
  Sorry, geen interviews
  Visum ophalen in Berlijn
  Case Officer voor Nieuw-Zeeland!
  Visum Australië binnen!
  Medische keuring Australië
  Australië: Case Officer toegewezen
  Julian is er!
  Aanvraag ontvangen door NZ
  Aanvraag NZ op de post!
  Medical examination NZ
  Foto voor medical NZ
  Toch vervolg aan Nieuw-Zeeland
  Aanvraag Australië voltooid
  Visumaanvraag Australië ingediend
  Huis verlaten en overgedragen
  Wijzigingen in immigratieregeling
  Uitslag van de ACS!
  Gemeen mailtje van de ACS
  Informatiemap van NZ binnen
  Invitation To Apply!
  Nieuws na de vakantie
  Pff... RPL klaar en op de bus
  EOI selected!
  EOI ingediend
  Uitslag IELTS binnen!
  IELTS: English spoken
  Van eigen beek naar Oosterbeek
  Vaarwel Eduard
  RPL en referenties...
  Wat moet je doen voor een visum?
  Australië of Nieuw-Zeeland?
  Emigreren: waarheen, waarvoor?
About Us

Karla, Laurens, Tristan en Julian
Op dit blog houden we geïnteresseerden op de hoogte van onze emigratie.